Ј.П за одржување и заштита на магистрални и регионални патишта 

Адреса
Даме Груев 14, 1000 Скопје
Телефон
+389 2 3138746
Работно време
Пон. - Пет. 08:00 - 16:00

Асфалтирање

blog
Асфалтирање

Асфалтирање

Јавното претпријатие за одржување и заштита на магистрални и регионални патишта располага со четири асфалтни бази и тоа во: Скопје, Велес, Штип и Битола.

Изведува асфалтирање на помали делници и крпење на ударни дупки на подрачјето на цела држава.

Инфо телефон:

+389 2 2561 502