Од 1954 година

+

Директор

Патиштата се крвоток на државата.

Ние се грижиме тој крвоток да функционира и во зимски период, во услови на снег, дожд и магла, како и во летен период, кога температурите на отворено се преку 50 степени.

Секојдневно со нашиот труд го градиме имиџот на компанијата, како сигурен партнер кој ви овозможува безбедно да стигнете до саканата дестинација.
Со мое големо залагање, ова ќе биде година на Македонијапат.

Директор,
Д-р Гајур Кадриу, дипл. инж. арх.

горе